Faqs

Antwoord op veel gestelde vragen! Heeft u een vraag die niet is opgenomen in onze FAQ’s list neem dan contact met ons op middels de contact pagina.

WIJ WERKEN SAMEN MET SPREADSHIRT, WAT HOUDT DIT IN?
Spreadshirt is de drukker en leverancier van Tshirthumor.nl, zo zorgt spreadsheet ervoor dat de prints op hoge kwaliteit worden gedrukt en op nauwkeurige wijze worden verzonden. De betaling voorloopt ook via spreadshirt, zei zorgen voor een veilige betaling via ideal, paypal of creditcard. Spreadshirt heeft ruim 10 jaar ervaring met het drukken en leveren van tshirt, en neemt dus de grootste taak op zich. Dit geeft ons bij tshirthumor de ruimte om ons te kunnen richten op het ontwerpen van grappige tshirt prints.

HOEVEEL BEDRAAGT DE VERZENDKOSTEN?
Bij een bestelling tot €24,89 betaal je €2,99 verzendkosten.
Bij een bestelling van €24,89 tot 119,99 betaal je €5,99 verzendkosten.

HOE KAN IK RETOURNEREN?
Je hebt 30 dagen om het product te retourneren. Kijk hier voor de voorwaarden.

WAT VOOR DRUKTECHNIEK WORD ER GEBRUIKT?
Dat is afhankelijk van het type shirt, zo gebruiken we o.a. Flex-, flockdruk en digitale druk. Onze partner heeft ruim 10 jaar ervaing en heeft meer dan 12 miljoen tshirts bedrukt, en staat dan ook gegarandeerd voor de beste kwaliteit.

WAT IS DE LEVERTIJD?
Je bestelling zal meestal binnen 3 tot 5 werkdagen worden geleverd, kijk hier voor meer info.

IK HEB EEN VRAAG OF KLACHT, WAAR KAN IK TERECHT?
Je bestelling loopt via spreadshirt, voor vragen of klachten over uw bestelling, betalingen of retourneren kunt u mailen naar service@spreadshirt.nl

HOE WEET IK OF HET T-SHIRT PAST
Klik op één van onze producten, op de productpagina zul je een maattabel vinden met de daarbij horende verhoudingen. Mocht het t-shirt niet passen dan kun je het binnen 30 dagen retourneren.